Faciale

Afiseaza: 1-24 din 27 produse

 Filtre

„The best foundation you can wear is glowing healthy skin.”
 

Povestea noastră este despre oameni, pasiune și dorința de a-i învăța pe ceilalți importanța unui ten sănătos și luminos. Am pornit în această călătorie cu ideea că fiecare dintre noi ar trebui să îi ofere tenului îngrijirea de care are nevoie. Astfel, am descoperit atenția pe care o acordă femeile din Coreea îngrijirii tenului și am hotărât să testăm produsele folosite de acestea în rutinele de skincare.
 

Ceea ce ne-a impresionat în mod deosebit a fost efectul pe care măștile coreene îl au asupra tenului. După doar 10-20 de minute acestea reușesc să ofere tenului nu numai hidratarea de care are nevoie, ci și luminozitate și vitalitate. Bineînțeles că aceste măști variază în funcție de nevoile tenului și tocmai de aceea am ales să aducem în magazinul nostru o gamă cât mai largă.
 

Te invităm să îi oferi tenului tău îngrijirea de care are nevoie și ție câteva minute de relaxare, alegând din magazinul nostru măștile care ți se potrivesc cel mai bine. Acum ai ocazia să îți completezi rutina de skincare, oferindu-i tenului tău un plus de îngrijire cu aceste măști coreene.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!